Forever alone

Goddag!

 

I morse så ösregnade det när jag skulle släppa ut hästarna. Så jag slängde på dom täcken och sen ut i hagen.

Vid .. ja kl 2 var det ju strålande sol! så jag gick ut och mockade och fixade... Sen så såg att mamma var hemma så jag drog med henne så att hon fick rida ut med mig! Hihi ! det gick bra:) jag red i dressyr sadeln. Kände att den har jag varit lite dålig på att rida nu i sommar! skulle ju träna ;)
Men det gick bra:)
Testade även ett nytt bett! det gick bra på det :)
Det ser typ ut så här fast plattan är längre.



Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå snabbare:)Väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag kan
gå och ta in hästarna. Sen ikväll blir det att kolla hoppning! i min ensamhet..
Kul liv jag har!
känner mig såhär just nu!


Kram Lina


njut av sommaren!

heej!

Sitter just och kollar på life of ryan:) bra bra :)
Har inte hänt så mycket:)vi har börat satt igång Frasse nu efter att han fick sitt fästing bett.. Dock så har det satt sig på lederna på han, så han är stel som.. ja en tant! haha men det blir bättre dag för dag faktiskt:)
Får se vad som händer i helgen... Får nog bada om det blir fint väder! Rida och ha det allmänt bra:)

Hoppas ni har en kanon sommar för det har jag !

Kram Lina


fix my back ?

Hejsan!

sitter just nu i mitt rum som jag nyss har städat! duktiga jag..
Hemsk natt då jag vaknade klockan 5 av rygg ont..Det är ju kul?!

Idag så släppte jag ut hästarna vid halv 9? lite sent .. blev kvar i sängen allt för länge. släptte ut hästarna och fixa klart rebell och sen red jag ut. Vet inte direkt vad jag ska göra. Svårt och göra något när jag inte har något ridbana eller så. Så ridpassen känns ganska meningslösa då jag kan liksom inte jobba hästen som jag vill! Rida ut är nyttigt visst , men inte varje dag. Det blir lite tråkigt efter ett tag. Så jag vill gärna ha en fin ridbana.

När jag kom hem runt 10 så gick jag hem. Bestämde mig för att mocka sen för jag skulle iväg och ta spruta mot fästing jävlarna. Efter jag kom hem från det så gick jag ut och mockade och fixa klart stallet.
sen hem duscha och åka med pappa till kiropraktorn. Det gick bra men jag hatar när det knakar.. Tycker det är äckligt;) haha!

så nu har jag ätit och väntar på något vettigt ska hända!:D

Kram Lina


film film

Hej! Sitter just nu och kollar på harry potter och dödsrelikerna del 1:D har mest kollat små bitar av den.. skulle gärna vilja se 2an! Älskar harry potter filmerna:D har inte blivit så mycket häst av dagen idag då jag åkte till vårdcentralen imorse... jag mådde extremt illa imorse... sjuksköterskan sa inte så mycket trodde att jag hade sträckt mig och sen att jag hade fått en biverkning av citodonen jag åt (tablett som tar bort kraftig smärta) så vi får se om jag tränar imorgon. Kram Lina

Ny design!

ja som ni ser så har jag ny design:)
Behövde en kände jag xd lite gammal den andra:)

fin elr?:)


lös,lösare , lösast?

Goddag!

Sitter just nu och har precis duschat. Red och mockade stallet imorse. Red en lugn runda då han har stått. Gjorde mest lösgörande. Men han var fin ändå:) Blev faktiskt bättre i ryggen efter jag har ridit. Haha skumt?! fast jag hade tagit en alvedon så den kunde ha hjälp också;)

Får se vad som händer nu?! Är ju mitt på dan.. Finns inte ett dugg att göra... Höhö osociala Lina;)
moahaha !

Om man ändå alltid kunde vara snygg!hahhaha sry men jag är ingen model... Man kanske är lite såhär fulsöt? som den fula ankungen? haha Lina sluta nu.. .FYYY.. kolla på hästen ialf;) j

Kram Lina!


Min kropp säger nej?

godkväll!

Igår firade jag midsommar i Hallstahammar. Jag ,syster o Anton(syrrans pojkvän) åkte dit för mamma,pappa o tim var i våran husvagn:) Så vi firade midsommar där med min morbror och hans familj:) Blev grillat och tårta! Gött!
Åkte där ifrån runt 11? var hemma vid 12 typ. Sov hos syster :) Kom hem idag runt 1. Ända sen dess har det inte hänt så mycket. Har mått dåligt hela dagen idag med... vet inte vad det är?! Trodde först att jag sträckt mig elr nått för jag hade ont i ryggen. Men nu är det ryggen,magen och jag mår illa ibland.. Mår verkligen ILLA!
Så tyvärr blev det ingen ridning idag heller.. Men imorgon MÅSTE jag rida!

Tårtan vi bakade :) smarrigt!



Kram Lina


Glad midsommar!

Jag önskar alla en riktigt bra midsommar!
Ta det lugnt ikväll! ;)


Katt och råtta?

Hejsan!

Haha började ju med att jag mockade stallet och så vid typ halv 1? kanske? Var klar mockat och så vid 20 över1 halv 1 typ. Skulle den plocka in häst F*n. Men ville han komma in då?! neeeee. Blev ju så att jag gick runt i hagen i typ en halvtimme och försökte så min så SÖTA häst att SLUTA springa ifrån mig!

Fick ju han sen men då var han ju braaaa svettig.. Så jag svampade av honom så fick han ju stå där och torka... Sen fick ju jag något ryck och slängde på han ett fleese täcke och träns sen red jag ut ;) haha trodde verkligen att mitt skrev skulle dö med det var väll inte så hemskt som jag trodde ;) hahah!
Men han var så snäll så :)

Får se hur mycket jag hinner blogga imorgon! för jag ska vara klar med allt innan 11 imorgon!

Kram Lina!


Bett

hej!

Snart så ska jag gå ut och fixa stallet och rida Rebell. Vill byta bett och testa något annat.. Får se vad jag hittar i röran. Inte för vi direkt har något "annorlunda" bett. Har mest två eller tre delade bett. Hoho mamma och jag har oftast hållt oss på standard betten. Två och tre delade. Men får se om vi har något annat ;)
Tror jag tar lugnt på ridpasset idag. Imorgon så är det ju midsommar och då får jag också ta det lugnt för jag måste blir klar med stallet tidigt imorgon :)

Hmm så ser det väll ut så länge ialf :)

Kram Lina




Hahaha lite skillnad på häst? ;) lite kul att se var 1 år kan göra :)


hetta !

Hahah såg i förra inlägget att jag hade råkat skriva att jag skulle jogga Attack istället för Rebell.. Oh ja det blev lite fel där men Rebell skulle det såklart vara ;)


Jag red inte rebell idag :) Han fick vila i hagen idag. Det var så sjukligt varmt! haha!

Så idag har jag solat,plockat rabarber åt syster och annat skit.. Inte så mycket vettigt igentligen?

Fy Lina ;)

Ska nog gå ut och gå med Skip för vi har bara en hund hemma nu för mamma är iväg och tränar dom andra två :) 

Kram Lina  


Sitsfel

Goddag!

träningen igår gick helt okej! han känns inte alls lika taggad att hoppa inne som ute. Lite tråkigt faktiskt..
Men fick några fina språng och slutade på tränignen med en oxer på 130 och han hoppade mig nästan ur sadeln. Haha underskänkelna låg typ på ryggen kändes det som.
Det stör jag mig oftast i min sits. Mina underskänklar. Känns som dom fladdrar överallt i språnget. Min överkropp brukar vara bra. Jag kan vara ganska kall där. Men mina underskänklar hatar jag faktiskt.. Träna bort det?!


Eh aah xD

Idag blir det Jogga Rebell lite sen får jag se om jag går ut och solar lite för det är super fint väder här :D
Får se vad jag gör;)

Kram Lina


en knagare

Så !

Nu har jag fått igång min dator hemma ;) Inte mycket nya bilder på denna dator.. hade mer på min bärbara men den ligger just nu i skolan och blir renoverad.. hahah! Idag blir det träning hos katarina! super taggad att äntligen träna lite! rebell kommer att vara SUPER taggad! kommer att gå fort ;D kul kul! vi skulle tydligen hoppa bana;)

igår var han lite okoncentrerad när vi red... så vi får se hur detta går:) Går nog fin fint;)

kram Lina!


ingen dator tyvärr


Nu är det så här att jag har ingen dator att blogga ifrån:( Jag ju lämnat in min till skolan nu över sommaren.
Är på olivias dator nu.
Har provat en ny sadel till Rebellen. En prestige :) han behöver en ny, hans gamla passar tyvärr inte :(
Fast det blir nog bra!
Snart blir det duschen sen vara social med olle(olivia) mickis och resten av huset ;D
Sen blir det nog natti natti !
Hmm. Vad mer finns det att säga? 
 
Snart är det sommarlov!

Ska vara lite social nu :)

Kram Lina

 

Det är också såhär att frasse har fått ett fästing bett så igår kväll så hade han ca 41 graders feber och var jätte hängig :/
Idag var det mycket bättre :) han går på metakamm(?) tror jag att det var:)

Kram Lina


RSS 2.0