helg stalltjänst

Godkväll!
 
Sitter just nu på stömsholm i tv - rummet och kollar på how i met your mother.
Idag så har jag haft min första ridlektion. Eller ja uppvärmingen på lektionen men ändå lektion.
Men det gick helt okej faktiskt :)
Rebell har fått vila iallafall idag.  I helgen så har jag stall tjänst :) Så vi får se hur detta går :)
Finnas inte så mycket mer att säga ;)
 
Kram Lina

Godmorgon!

Hejsan
Har precis vaknat! Mamma hade varit snäll och släppt ut hästarna i morse så jag fick lite sovmorgon:) Idag så blir det tvätta och packa. Imorgon så bär det av till Strömsholm igen. Så det blir ganska mycket packande. När mamma kommer hem på em typ så ska vi rida.

Ha det bra !
Kram Lina

Ridstövlar

Mina ny beställda ridstövlar!
Det blev ett par De Niro Young:)
 

Underbar träning! 1/11-2012

 
Hejsan!
 
Ja som sagt så igår så var jag och privat tränade hos Katarina för jag kände att jag behövde lite hjälp men att hitta den "rätta" galoppen på rebell. Jag sätter gärna upp ett alldeles för högt tempo så det går i 200 runt en 110 bana.. Eller så lägger jag upp ett jätte lågt tempo. Jag ber ju helt hjälp av Katarina då som hade han innan mig i nästan 10 år så hon känner honom jäkligt bra ;) Men så kommer jag upp dit och sen så jobbar jag honom i lite öppnor och förvänd öppna. Jobbade på volter och flytta honom för skänkeln i galoppen. Det funkade väldigt bra faktiskt. Sen började vi hoppa och så bara sitter allt typ. Hoppade först en bana på 1m. Då funkade det bra . Sen höjer vi upp till 110 och så sitter bara allt! Galoppen är bra. Lugn men ändå en viss stuns i galoppen. Han går i en lugn galopp men med en viss spänst. Vilket är lite det jag har saknat i min ridning. Jag har inte helt hittat det än. Men under den träningen så funkade allt! Katarina kollade på mig frågade och sa: Och vad var probelmet ? hahaha! Lite roligt faktiskt men ska ha kvar den känslan i kroppen och sträva efter den. Det vill jag speciellt när jag tävlar.
Så det var jävligt kul!
 
 

Privat träning

Hejsan!
 
Sitter just nu i köket och kokar ägg.. Haha blev sjukt sugen helt plötsligt på det? hmm nyttigt ialf kanske.
Gårdagens träning gick sådär. Dålig framridnig pga att det var en olycka på e18 så vi fick ta en annan väg så det tog längre tid. Under träningen så fick jag inget direkt flyt. Jag hade några bra språng här och där men inget flyt när vi hoppade lite bana. Han kör in huvudet i bogen och jag tappar helt stödet fram i handen.
Ne så vissa språng var helt ok.
 
Idag så är det privat träning för Katarina med Rebell så vi får se hur det går!
 
Kram Lina

RSS 2.0