Hard work work

Godmorgon!


Sitter just nu i skolan och har engelska? ne svenska tror jag.. haha!
Vi har fortfarnade prov in i det sista. Prov idag och sen orienterings prov imorgon... springa runt och ta kontroller.. Hallå?! jag har bättre för mig? ;D hoho
Idag får jag faktiskt sluta kl 4! så jag är hemma runt kvart i 5. Sen blir det mocka åt rebellen och pussa på min fina häst <3
Han vilar varje onsdag då jag brukar sluta så sent. Brukar kommar hem kl 17.45 och då ska jag hinna rida innan halv 8 ,mocka och hinna äta.. jaa lite tajt om tid faktiskt. Har försökt och hinna förut. Men jag hatar att stressa(haha fråga min pojkvän)

Så han vilar på onsdagar. Känns skönt för mig att han har en bestämd dag också som han vilar på :) 

Ska jobba lite engelska nu ! 
Kram Lina 

 


Lycklig

Goddag!

Super fin dag här på strömsholm! :) Det är soligt dock blåser det , men men ;)
Snart så är det sommar lov?! Herregud vad fort det går... har redan gått här ett år? kändes som igår som jag gjorde antagnings provet. hahah vad fort tiden går. Helt hemskt! Hhaha kommer aldrig vilja sluta här.
Min bror tar studenten samma dag som jag slutar så jag åker hem en dag tidigare.

Snart så blir det lunch sen hagbyte. kl 2 har jag hagbyte igen, sen rider jag kvart över 2 :) Klaaaar sen!
Gud vad hugrig jag blev när jag skrev lunch! hahaha!

Prov imorgon så blir väll plugga på det!


Ha det bra

Kram Lina
Balen kändes också som igår..


Halloj!


hejsan!

Sitter just nu i mitt rum och har haft morgon stalltjänst. Ska snart byta om och gå ner och rida :) Har ingen ridning idag då det är antagnings prov idag hela dagen så hästarna räcker inte till alla. Hästarna går sällan mer än 1 gång per dag här. Vilket är bra ändå :)
Så våran grupp får ha betygssamtal.. usch helt hemskt.. Tycker aldrig om sånt. Sitta där själv.
Det är just det. Förrut i grundskolan så hade man ju mamma eller pappa där men nu på internat så är ju inte direkt min mamma eller pappa här så sitta där själv med sina hopp och dressyr tränare.. Kommer blir.. annorlunda.

Dör nog inte hoppas jag :D

Ha det gött!


Kram Lina


Tävling Surahammar

Godkväll!

Ja vi skulle ju som sagt åka till Surahammar och tävla... Ja det gick väll kanske mindre bra att åka dit?
Haha!
 Började med att vi svängde av fel?! Det stod ryttartävlingar och då svängde vi ju det (självklart?)
Fast hade vi läst vidare på skylten så stod det ju BRK(?) tror jag ;) Haha då menade som Baståsens ridklubb.. Oops lite fel där? Så vi körde på en väg in the middle of nowhere ... helt dött så vi svängde tbx och sen körde vi rätt då så vi kom ju i tid ialf:)

Jag kollade banskiss och sen gick banan:) Banan kändes inte så svårt(hahah kanske inte ska vara det heller i 1m?)

1m kändes verkligen super! hopppade satan på framhoppningen .. hoppade mig nästan ur sadeln på vissa språng;) haha! Inne på bana var han super fin och var verkligen med mig hela tiden. Omhoppningen gick bra. Kunde ha svängt lite tidigare upp på näst sista ( om man ska vara kritisk) Hoppade sista hindret snett så jag kapade nog några sekunder på det :)

Det räkte ialf till en 2a plats!


110 var han inte lika pigg men han var fortfarnade med. Det var bra jävla varmt kan jag säga..Lina lökade sönder om man ska vara lite snuskig och säga det ;) hahaha
Fick en rivning där . Det var en oxer på 7 galoppsprång till ett räckte. Kom aldrig till ridning direkt utan satt och höll i han för mycket. Skulle ha låtit ham flytit på i sin galopp istället. Tar på mig den verkligen !

Är andå super nöjd över min fin fina häst!
Imorgon blir det ut på en promenad med han och sen bär det av till ERIKSLUND OCH SHOPPA ;D mohaha !

Godnatt !
Kram Lina


You never know

förlåt!

jag har verkligen varit sämst på att blogga nu men det var varit ganska mycket med skolan och annat på senaste tiden.
Vad finns det att berätta då? Jo jag och Rebellen har börjat tävla nu!
Första tävlingen var i Hallsta där jag hoppa 90-1m Där jag nollade 90 och petade 1 i 1m. Petet var mitt fel höll i han för mycket.
Andra tävlingen var i Västerås RS på rocklunda. Där jag hoppade två 1m. Där jag nollade i båda och kom placerad 6a och 11a ! Finaste hästen .. Sjukt fin var han och hoppade så jääävla högt! Haha kuuul sa han!

Nästa tävling är IDAG! Blir Surahammar 1m-110 . Det går nog bra :) Hoppas jag ;D Måste bara lära mig att inte hålla i han för mycket. Gör jag inte det så går det nog bra:)

Sen efter tävlingen så (om vi hinner ) Så åker jag ,mamma och pappa till erikslund och köper skor :) 
 Det behövs kan man säga! Börjar bli lite varmt att gå i mina converse som är i skinn.. Hahah sulan har också gått sönder men vafan as sköna och ingådda ;D Får se om jag får hem mig lite kläder också ;D
Har så tråkiga kläder just nu..

Får bli det! Hörs av snart!

Kram Lina


RSS 2.0