Svar till hanna

hanna om 1337:

Hej kan du inte skriva lite om hur det är att gå på strömsholm hur många är ni i klassen och har många slutat/börjat i klassen



Svar:

Ja vad ska man säga?:) Jag har inte ångrat en sekund att jag har börjat här.Det som är jobbigt kan väll vara dom tidiga mornarna och sen att man är i stallet väldigt länge. Men det sköna är att det är så mycket häst på schemat.Om man jämför med andra häst gymnasium så har dom häst max 1-2 gånger i veckan och sen går dom i skolan medans vi är i stallet 3 dagar i stallet. Sen går vi ju i den  " vanliga" skolan två dagar i veckan. Fast i den vanliga skolan går vi fån 9-5 på ondagar och så kommer vi hem ca kvart i 6 så det blir ju ganska tajt om tid för oss som har egna hästar på anläggningen. Fast jag är den enda som har egen häst med i själva utbildningen jämfört med dom andra som bara har med sig egen häst.

I våran klass är vi 28-29 elever? ... i think . Det har varit typ 3 människor som har slutat. Sen har vi fått in 1 som nyligen har börjat här. Hon är 94 så hon slutade på sin förra skola för att börja här. Sen hade vi några reserver från början.

Hoppas att svaret duger :)

Kram Lina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0